DESPRE NOI

De ce noi?

Imaginile de prin filme în care diverși actori lovesc sacul de box de parcă ar lovi un adversar imaginar sunt bine inspirate din viața reală. Se pare că într-o singură ședință la antrenamentele noastre se pot arde până la 800 de calorii, deoarece pe lângă mișcările clasice includ și sărituri cu coarda, lovirea sacului si pernelor de box, exerciții cu mingea
medicinală, abdomen, flotări etc. Așa că doar cei care sunt perfect sănătoși și nu au probleme cu articulațiile pot practica acest sport, de a te descărca nervos, de a scăpa de stresul acumulat la serviciu sau in viața de zi cu zi.

Misiune si viziune.

Oferim antrenamente de grup cu antrenori specializați, foști sportivi in BOX, KickBOX, dar și AeroBOX, TabataBOX, precum și aparate de Fitness ori Cycling. În acest domeniu activăm de peste 10 ani, fiind clasați în topul sălilor de fight din Europa, după evaluarea EUBC si WBC.

Calitate si modernitate.

Ceea ce ne diferențiaza fata de restul salilor din oras este profilul pe care ne axam si anume sportul de contact si tehnicile de autoaparare destinate tuturor persoanelor de la 8 la 80 de ani. Exercițiile combinate sunt adoptate din Box, KickBox, CrossFit, Fitness sau Aerobic.

Beneficiile antrenamentelor.

Tot mai multe femei sunt seduse în fiecare an de aceste
sporturi exceptionale care te ajuta sa ai un corp frumos,
plin de fibra si ofera o varietate de beneficii la nivel
mental si fizic cum ar fi:
– Iti cresti stima de sine si increderea in propria persoana;
– Iti dezvolti determinarea si rabdarea;
– Iti cresti capacitatea generala de concentrare;
– Dezvolti viteza de reactie;
– Imbunatatesti balansul si coordonarea;
– Tonifici si dezvolti musculatura;
– Scapi de greutatea in plus;
– Un mare serviciu inimii tale.

Angajamentul nostru.

Munca de calitate, oferte variate si servicii, eficienta, relatii bune cu clientii si preturi accesibile.